Рецепт “Пармантьє морквяний з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 5 бульб картоплі
❯ 3 моркви
❯ 1 цибулина
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 250 г рубаного м’яса
❯ 70 мл сухого вина
❯ 100 г замороженого горошку
❯ 1 ч. л. куркуми
❯ 20 г вершкового масла
❯ 100 г тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування пармантьє
Крок 1
Очищені моркву та картоплю відварити та подрібнити у пюре з вершковим маслом, куркумою та сиром. Посолити.
Крок 2
Очищену цибулину посікти та обсмажувати на 2 ст. л. олії. Закласти м’ясо та готувати 7 хв. Додати горошок, вино та готувати 10 хв. Посолити та поперчити.
Крок 3
У змащену форму викласти 1/2 пюре, розподілити м’ясо і накрити пюре, що залишилося. Випікати виріб 35-40 хвилин при 200°.