Перейти до вмісту
Головна » Пармантьє морквяний з м’ясом

Пармантьє морквяний з м’ясом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Пармантьє морквяний з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 5 бульб картоплі
    ❯ 3 моркви
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 250 г рубаного м’яса
    ❯ 70 мл сухого вина
    ❯ 100 г замороженого горошку
    ❯ 1 ч. л. куркуми
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пармантьє

    Крок 1

    Очищені моркву та картоплю відварити та подрібнити у пюре з вершковим маслом, куркумою та сиром. Посолити.

    Крок 2

    Очищену цибулину посікти та обсмажувати на 2 ст. л. олії. Закласти м’ясо та готувати 7 хв. Додати горошок, вино та готувати 10 хв. Посолити та поперчити.

    Крок 3

    У змащену форму викласти 1/2 пюре, розподілити м’ясо і накрити пюре, що залишилося. Випікати виріб 35-40 хвилин при 200°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пармантьє морквяний з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *