Перейти до вмісту
Головна » Паштет з качиної печінки

Паштет з качиної печінки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паштет з качиної печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 БАНКИ ПО 250 Г
    ❯ 500 г качиної печінки (печінка 2–3 птахів)
    ❯ 200 г качиного жиру
    ❯ по 2 гілочки петрушки та чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування паштету з печінки

    Крок 1

    Качину печінку вимити, обсушити, акуратно зачистити, видаливши вени. Печінку посолити (2/3 ч. л.), трохи поперчити та крупно нарізати.

    Крок 2

    Чебрець і петро промити та обсушити, листочки та порубати. Частина зелені розкласти по банкам. У банки щільно утрамбувати шматки печінки, додавши у кожну трохи зелені. Розлити по банкам жир.

    Крок 3

    Підготувати ємність для стерилізації банок. Банки закупорити, помістити в ємність із холодною водою. Воду довести до кипіння та стерилізувати продукт 2 год. Готовий паштет зберігати у сухому прохолодному місці.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з качиної печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *