«Діаменю» рецепт “Паштет з яйцем та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
152 ккал
Інгредієнти
– 100 г свіжомороженої скумбрії
– 100 г м’якого плавленого сиру
– голівка часнику
– 3 варені яйця
– 3 ст. соєвого соусу
– мелений чорний перець – на смак
Покроковий процес приготування паштету з яйцем
Крок 1
Скумбрію потрошу, відрізаю голову. Запікаю з очищеним часником і соєвим соусом у духовці або мікрохвильовій печі.
Крок 2
Відокремлюю м’якуш від кісток, змішую з плавленим сиром, запеченим часником та яйцями. Подрібнюю блендером до однорідної консистенції. Пробую, додаю перець і за бажанням соєвий соус.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!