Перейти до вмісту
Головна » Паштет з яйцем та сиром

Паштет з яйцем та сиром

    Паштет з яйцем та сиром

    «Діаменю» рецепт “Паштет з яйцем та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г свіжомороженої скумбрії
    – 100 г м’якого плавленого сиру
    – голівка часнику
    – 3 варені яйця
    – 3 ст. соєвого соусу
    – мелений чорний перець – на смак

    Покроковий процес приготування паштету з яйцем

    Крок 1

    Скумбрію потрошу, відрізаю голову. Запікаю з очищеним часником і соєвим соусом у духовці або мікрохвильовій печі.

    Крок 2

    Відокремлюю м’якуш від кісток, змішую з плавленим сиром, запеченим часником та яйцями. Подрібнюю блендером до однорідної консистенції. Пробую, додаю перець і за бажанням соєвий соус.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з яйцем та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *