«Діаменю» рецепт “Паштет з яловичої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
218 ккал
Інгредієнти
– 500 г яловичої печінки
– 2-3 яйця
– 1-2 цибулини
– 100 г вершкового масла
– сіль
– перець і олія – на смак
Покрокове приготування паштету з печінки
Крок 1
Печінку мою, обсушую, нарізаю невеликими шматочками. Цибулю також нарізаю шматочками.
Крок 2
Печінку та цибулю пропускаю через м’ясорубку, обсмажую 5-7 хвилин на сковороді з рослинною олією. Накриваю сковороду кришкою, зменшую вогонь, тушу 10 хвилин, солю, перчу, даю охолонути
Крок 3
Яйця відварюю круто, відокремлюю білки від жовтків. Жовтки подрібнюю, додаю в печінку з половиною розм’якшеного вершкового масла. Подрібнюю у блендері
Крок 4
Перекладаю в миску, заливаю розтопленим, що залишився олією. Ставлю в холодильник на ніч
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!