Перейти до вмісту
Головна » Паштет з яловичої печінки

Паштет з яловичої печінки

    Паштет з яловичої печінки

    «Діаменю» рецепт “Паштет з яловичої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    218 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г яловичої печінки
    – 2-3 яйця
    – 1-2 цибулини
    – 100 г вершкового масла
    – сіль
    – перець і олія – на смак

    Покрокове приготування паштету з печінки

    Крок 1

    Печінку мою, обсушую, нарізаю невеликими шматочками. Цибулю також нарізаю шматочками.

    Крок 2

    Печінку та цибулю пропускаю через м’ясорубку, обсмажую 5-7 хвилин на сковороді з рослинною олією. Накриваю сковороду кришкою, зменшую вогонь, тушу 10 хвилин, солю, перчу, даю охолонути

    Крок 3

    Яйця відварюю круто, відокремлюю білки від жовтків. Жовтки подрібнюю, додаю в печінку з половиною розм’якшеного вершкового масла. Подрібнюю у блендері

    Крок 4

    Перекладаю в миску, заливаю розтопленим, що залишився олією. Ставлю в холодильник на ніч

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з яловичої печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *