Перейти до вмісту
Головна » Паї з яловичиною на пиві

Паї з яловичиною на пиві

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паї з яловичиною на пиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЙНИХ ВИРОБІВ:
    ❯ 500 г яловичини дрібними кубиками
    ❯ 500 мл світлого пива
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 пучок запашних трав (чебрець, шавлія, 2 лаврові листи)
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 400 г консервованих помідорів скибочками
    ❯ сіль, перець
    Для тесту брізе:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 2 жовтки
    ❯ тепла вода
    ❯ 1 ст. л. яблучного оцту
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1/2 ч. л. солі

    Покроковий процес приготування паїв з яловичиною

    Крок 1

    Для тесту олію посікти та на робочій поверхні просіяти на нього борошно, додати цукор, сіль та розім’яти в крихітну масу. Додати 1 жовток, трохи влити води, оцет, вимісити м’яке тісто і помістити в холодильник на 3 год.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Очищені цибулю та моркву нарізати дрібними скибочками та обсмажувати в сотейнику на гарячому маслі 10 хв. Покласти пучок запашних трав та м’ясо, присипати м’ясо борошном та перемішати. Додати помідори, влити пиво, посолити та поперчити. Накрити кришкою сотейник і готувати у духовці 2 год 30 хв. Кришку зняти та запікати ще 30 хв. Пучок трав видалити та дати м’ясу повністю охолонути.

    Крок 3

    Тісто розділити на 4 рівні частини. Підготувати 4 порційні форми. Першу частину розділити на 2 нерівні частини та розкотити їх у круглі пласти. Форму вислати більшим пластом, зробивши борти. Викласти на тісто 1/4 м’яса, накрити
    другим пластом тіста і щільно защипати краї. Ножем зробити на виробі ромбоподібний малюнок, у точках перетину тісто проткнути. Так само підготувати вироби з тесту, що залишився. Жовток розбовтати з 2 ст. л. води та змастити тісто. Вироби помістити у холодильник на 1 годину.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Випікати вироби 35 хв. Паї з яловичиною подати охолодженими зі свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паї з яловичиною на пиві. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *