«Діаменю» рецепт “Печериці з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
177 ккал
Інгредієнти
– 15 капелюшків печериць
– 4 варені яйця
– 100 г моркви по-корейськи
– 400 г вареного курячого філе
– 150-200 г сиру
– 350 г сметани
– 3 ч. л. готової гірчиці
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування печериць з начинкою
Крок 1
Нарізаю м’ясо та моркву. Яйця натираю. Змішую підготовлені інгредієнти та пару ложок натертого сиру.
Крок 2
З’єдную сметану з гірчицею, солю, перчу, змащу соусом капелюшки. Залишки додаю в начинку, фарширую
печериці.
Крок 3
Посипаю натертим сиром. Запікаю в духовці за 180 градусів до рум’яності.
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!