Перейти до вмісту
Головна » Печериці з начинкою

Печериці з начинкою

    Печериці з начинкою

    «Діаменю» рецепт “Печериці з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    177 ккал

    Інгредієнти

    – 15 капелюшків печериць
    – 4 варені яйця
    – 100 г моркви по-корейськи
    – 400 г вареного курячого філе
    – 150-200 г сиру
    – 350 г сметани
    – 3 ч. л. готової гірчиці
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування печериць з начинкою

    Крок 1

    Нарізаю м’ясо та моркву. Яйця натираю. Змішую підготовлені інгредієнти та пару ложок натертого сиру.

    Крок 2

    З’єдную сметану з гірчицею, солю, перчу, змащу соусом капелюшки. Залишки додаю в начинку, фарширую
    печериці.

    Крок 3

    Посипаю натертим сиром. Запікаю в духовці за 180 градусів до рум’яності.

    Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці з начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *