Перейти до вмісту
Головна » Печінка тріски з сиром

Печінка тріски з сиром

    Печінка тріски з сиром

    «Діаменю» рецепт “Печінка тріски з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    320 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банку консервованої печінки тріски
    – 1 цибулина
    – 2 яйця
    – 100 г твердого сиру
    – 1 ч. л. винного оцту
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування печінки тріски

    Крок 1

    Курячі яйця відварюю круто, очищаю і натираю на великій тертці. Твердий сир також натираю на середній тертці.

    Крок 2

    Цибулю очищаю і дрібно рубаю ножем. Вливаю в цибулю оцет і залишаю маринуватися на 15-20 хвилин.

    Крок 3

    Печінку тріски дістаю з банки та розминаю за допомогою виделки. Всі інгредієнти перемішую, солю та перчу до смаку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Печінка тріски з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *