«Діаменю» рецепт “Печінка тріски з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
320 ккал
Інгредієнти
– 1 банку консервованої печінки тріски
– 1 цибулина
– 2 яйця
– 100 г твердого сиру
– 1 ч. л. винного оцту
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування печінки тріски
Крок 1
Курячі яйця відварюю круто, очищаю і натираю на великій тертці. Твердий сир також натираю на середній тертці.
Крок 2
Цибулю очищаю і дрібно рубаю ножем. Вливаю в цибулю оцет і залишаю маринуватися на 15-20 хвилин.
Крок 3
Печінку тріски дістаю з банки та розминаю за допомогою виделки. Всі інгредієнти перемішую, солю та перчу до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!