«Діаменю» рецепт “Печінка з редисом та перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
145 ккал
Інгредієнти
– 3 ст. білого вина
– 500 г курячої печінки
– 1 солодкий перець
– пучок зеленої цибулі
– 1 зубчик часнику
– невеликий шматочок кореня імбиру
– 6-7 шт. редис
– 2 ст. кунжуту
– 2 ст. рослинної олії
– 2 ст. соєвого соусу
Покрокове приготування печінки з редисом
Крок 1
Курячу печінку мою. Готую соус: змішую соєвий соус з вином, додаю трохи солі та перцю. Поміщаю печінку в соус і залишаю маринуватися на пів години.
Крок 2
Болгарський перець очищаю від насіння, нарізаю дрібно. Часник та корінь імбиру натираю на тертці. Зелену цибулю мою, обсушую і дрібно шаткую. Печінку обсмажую на розпеченій сковороді з додаванням олії близько 3 хвилин, до неї відправляю імбир і часник, готую ще 2 хвилини
Крок 3
Вливаю соус, чекаю поки закипить і вимикаю вогонь. Печінку викладаю на тарілку, солю, перчу, додаю нарізаний редис і солодкий перець, перемішую та посипаю кунжутом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!