Перейти до вмісту
Головна » Печінка з редисом та перцем

Печінка з редисом та перцем

    Печінка з редисом та перцем

    «Діаменю» рецепт “Печінка з редисом та перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    145 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ст. білого вина
    – 500 г курячої печінки
    – 1 солодкий перець
    – пучок зеленої цибулі
    – 1 зубчик часнику
    – невеликий шматочок кореня імбиру
    – 6-7 шт. редис
    – 2 ст. кунжуту
    – 2 ст. рослинної олії
    – 2 ст. соєвого соусу

    Покрокове приготування печінки з редисом

    Крок 1

    Курячу печінку мою. Готую соус: змішую соєвий соус з вином, додаю трохи солі та перцю. Поміщаю печінку в соус і залишаю маринуватися на пів години.

    Крок 2

    Болгарський перець очищаю від насіння, нарізаю дрібно. Часник та корінь імбиру натираю на тертці. Зелену цибулю мою, обсушую і дрібно шаткую. Печінку обсмажую на розпеченій сковороді з додаванням олії близько 3 хвилин, до неї відправляю імбир і часник, готую ще 2 хвилини

    Крок 3

    Вливаю соус, чекаю поки закипить і вимикаю вогонь. Печінку викладаю на тарілку, солю, перчу, додаю нарізаний редис і солодкий перець, перемішую та посипаю кунжутом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Печінка з редисом та перцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *