«Діаменю» рецепт “Печиво з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,1 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 100 г вівсяних пластівців
– 100 мл нежирного кефіру
– 1 середнє зелене яблуко
– жменя волоських горіхів
– 50 мл нежирного молока
– по 1 ст. кокосової стружки та порошку кориці
Покрокове приготування печива з яблуками
Крок 1
Волоські горіхи та вівсяні пластівці подрібнюю з допомогою кавомолки. Яблуко мою, очищаю і натираю на дрібній тертці.
Крок 2
Сік витискаю – він не знадобиться. Використовую тільки макуху. Змішую всі інгредієнти у глибокій ємності
дерев’яна лопатка. Мокрими руками формую круглі коржики.
Крок 3
Застилаю лист папером для випічки, змащу рослинною олією і викладаю печиво. Випікаю близько 30 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!