Перейти до вмісту
Головна » Печиво з яблуками

Печиво з яблуками

    Печиво з яблуками

    «Діаменю» рецепт “Печиво з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,1 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г вівсяних пластівців
    – 100 мл нежирного кефіру
    – 1 середнє зелене яблуко
    – жменя волоських горіхів
    – 50 мл нежирного молока
    – по 1 ст. кокосової стружки та порошку кориці

    Покрокове приготування печива з яблуками

    Крок 1

    Волоські горіхи та вівсяні пластівці подрібнюю з допомогою кавомолки. Яблуко мою, очищаю і натираю на дрібній тертці.

    Крок 2

    Сік витискаю – він не знадобиться. Використовую тільки макуху. Змішую всі інгредієнти у глибокій ємності
    дерев’яна лопатка. Мокрими руками формую круглі коржики.

    Крок 3

    Застилаю лист папером для випічки, змащу рослинною олією і викладаю печиво. Випікаю близько 30 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *