Перейти до вмісту
Головна » Печиво з журавлиною та яблуками

Печиво з журавлиною та яблуками

    Печиво з журавлиною та яблуками

    Рецепт “Печиво з журавлиною та яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 445 ккал

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЇ
    – 150 г вершкового масла
    – 100 г млинця борошна
    – 1 ч. л. спецій для глінтвейну
    – 50 г коричневого цукру
    – 1 невелике яблуко
    – сік 1/2 лимона
    – 100 г журавлини
    – 1 яйце
    – 1 ст. л. молока
    – цукрова пудра для прикраси

    Покроковий процес приготування печива

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Вершкове масло нарізати кубиками та посікти з борошном до утворення дрібної крихти.
    Додати спеції для глінтвейну та коричневий цукор. Ретельно перемішати та прибрати у холод на 30 хв.

    Крок 2

    Яблуко вимити, обсушити, потім очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину з насінням. М’якуш нарізати дрібними кубиками та збризкати лимонним соком. Журавлину вимити та обсушити.

    Крок 3

    У охолоджене тісто підмішати збите яйце та влити молоко. Потім покласти підготовлені яблука, журавлину і ретельно перемішати

    Крок 4

    Деко змастити будь-яким жиром. Тісто, що вийшло викласти столовою ложкою невеликими порціями на відстані 5 см один від одного. Поставити в духовку та випікати 15-20 хв до золотистого кольору.

    Крок 5

    Готове печиво перекласти на решітку чи паперовий рушник і дати охолонути. Перед подачею на стіл можна посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з журавлиною та яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *