Перейти до вмісту
Головна » Перчик із начинкою

Перчик із начинкою

    Перчик із начинкою

    «Діаменю» рецепт “Перчик із начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    131 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. рису
    – 6 болгарських перців
    – 350 г нежирного м’яса
    – 2 помідори
    – 1 зубок часнику
    – 1 ст. овочевого бульйону
    – сіль
    – чорний перець
    – прянощі – на смак

    Покрокове приготування перчику із начинкою

    Крок 1

    Рис промиваю під проточною водою. Варю у літрі води до напівготовності 10 хвилин. Перці мою, зрізаю частину у плодоніжки та очищаю їх від насіння. М’ясо пропускаю через м’ясорубку.

    Крок 2

    Додаю натертий на дрібній тертці часник та рис. Томати ошпарюю окропом, знімаю шкірку і подрібнюю у блендері. Частину томатів втручаю у фарш. Солю і додаю прянощі.

    Крок 3

    Наповнюю перці фаршем. Заготівлі поміщаю в каструлю з товстими стінками, заливаю сумішшю томатної маси та води, що залишилася (1 ст.). Гашу на малому вогні близько години

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Перчик із начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *