«Діаменю» рецепт “Перчик із начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
131 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. рису
– 6 болгарських перців
– 350 г нежирного м’яса
– 2 помідори
– 1 зубок часнику
– 1 ст. овочевого бульйону
– сіль
– чорний перець
– прянощі – на смак
Покрокове приготування перчику із начинкою
Крок 1
Рис промиваю під проточною водою. Варю у літрі води до напівготовності 10 хвилин. Перці мою, зрізаю частину у плодоніжки та очищаю їх від насіння. М’ясо пропускаю через м’ясорубку.
Крок 2
Додаю натертий на дрібній тертці часник та рис. Томати ошпарюю окропом, знімаю шкірку і подрібнюю у блендері. Частину томатів втручаю у фарш. Солю і додаю прянощі.
Крок 3
Наповнюю перці фаршем. Заготівлі поміщаю в каструлю з товстими стінками, заливаю сумішшю томатної маси та води, що залишилася (1 ст.). Гашу на малому вогні близько години
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!