Перейти до вмісту
Головна » Пікантний суп з індичкою

Пікантний суп з індичкою

    Пікантний суп з індичкою

    «Діаменю» рецепт “Пікантний суп з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    148 ккал

    Інгредієнти

    – 5-6 невеликих консервованих томатів
    – 500 г філе індички
    – 1 цибулина
    – 3 зубчики часнику
    – 20 г кореня імбиру
    – 15 г свіжого гострого перцю
    – 1 ч. л. соку лимона
    – рослинна олія
    – сіль
    – мелений перець та петрушка – на смак

    Покрокове приготування супу з індичкою

    Крок 1

    Цибулю нарізаю кубиками, часник рублю. Гострий перець очищаю від насіння, нарізаю шматочками. Імбир натираю на тертці. Філе індички нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Розігріваю рослинну олію та обсмажую цибулю з часником 2 хвилини, помішуючи. Кладу свіжий перець та імбир, прогріваю пів хвилини. Додаю філе індички та готую ще 3-4 хвилини.

    Крок 3

    Помідори подрібнюю у блендері. Викладаю масу в каструлю, додаю сік лимона, сіль, мелений перець. Додаю воду, регулюючи густину супу. Варю 20-25 хвилин. Додаю петрушку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пікантний суп з індичкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *