«Діаменю» рецепт “Пікантний суп з індичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
148 ккал
Інгредієнти
– 5-6 невеликих консервованих томатів
– 500 г філе індички
– 1 цибулина
– 3 зубчики часнику
– 20 г кореня імбиру
– 15 г свіжого гострого перцю
– 1 ч. л. соку лимона
– рослинна олія
– сіль
– мелений перець та петрушка – на смак
Покрокове приготування супу з індичкою
Крок 1
Цибулю нарізаю кубиками, часник рублю. Гострий перець очищаю від насіння, нарізаю шматочками. Імбир натираю на тертці. Філе індички нарізаю кубиками.
Крок 2
Розігріваю рослинну олію та обсмажую цибулю з часником 2 хвилини, помішуючи. Кладу свіжий перець та імбир, прогріваю пів хвилини. Додаю філе індички та готую ще 3-4 хвилини.
Крок 3
Помідори подрібнюю у блендері. Викладаю масу в каструлю, додаю сік лимона, сіль, мелений перець. Додаю воду, регулюючи густину супу. Варю 20-25 хвилин. Додаю петрушку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!