Перейти до вмісту
Головна » Похлібка з креветками

Похлібка з креветками

    Похлібка з креветками

    «Діаменю» рецепт “Похлібка з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    36 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе білої морської риби
    – 400 г очищених креветок
    – 2 лайми
    – 50 мл рослинної олії
    – 1 цибулина
    – 1 гострий перець
    – 3 томати
    – 3 зубки часнику
    – 2 солодких перців
    – 1,5 л рибного бульйону
    – свіжа кінза – на смак

    Покрокове приготування похлібки з креветками

    Крок 1

    Рибу нарізаю на шматочки, додаю креветки, сік лайма та олія. Солю та ставлю в холодильник на годину. Половину цибулини крупно ріжу, додаю подрібнений гострий перець, часник та очищені від шкірки томати. Подрібнюю блендером.

    Крок 2

    Іншу половину цибулини нарізаю кубиками та пасерую, додаю до томатної суміші. Доводжу до кипіння та томлю на малому вогні 5 хвилин. Солодкий перець нарізаю кубиками, додаю до каструлі.

    Крок 3

    Вливаю бульйон та доводжу до кипіння. Солю, опускаю в каструлю рибу та креветки. Ще кип’ячу 10 хвилин. Додаю сік лайма, нарізану кінзу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Похлібка з креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *