«Діаменю» рецепт “Похлібка з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
36 ккал
Інгредієнти
– 400 г філе білої морської риби
– 400 г очищених креветок
– 2 лайми
– 50 мл рослинної олії
– 1 цибулина
– 1 гострий перець
– 3 томати
– 3 зубки часнику
– 2 солодких перців
– 1,5 л рибного бульйону
– свіжа кінза – на смак
Покрокове приготування похлібки з креветками
Крок 1
Рибу нарізаю на шматочки, додаю креветки, сік лайма та олія. Солю та ставлю в холодильник на годину. Половину цибулини крупно ріжу, додаю подрібнений гострий перець, часник та очищені від шкірки томати. Подрібнюю блендером.
Крок 2
Іншу половину цибулини нарізаю кубиками та пасерую, додаю до томатної суміші. Доводжу до кипіння та томлю на малому вогні 5 хвилин. Солодкий перець нарізаю кубиками, додаю до каструлі.
Крок 3
Вливаю бульйон та доводжу до кипіння. Солю, опускаю в каструлю рибу та креветки. Ще кип’ячу 10 хвилин. Додаю сік лайма, нарізану кінзу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!