Перейти до вмісту
Головна » Полуниця в шоколаді

Полуниця в шоколаді

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Полуниця в шоколаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г крупних ягід полуниці
    ❯ 150 г чорного шоколаду
    ❯ 150 г білого шоколаду
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ кілька гілочок м’яти
    ❯ лист пергаменту або алюмінієвої фольги
    ❯ ємність для приготування на водяній бані

    Покроковий процес приготування полуниці в шоколаді
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Полуницю акуратно промити на ситі, плодоніжки зберегти. Підготовлені ягоди викласти на тканинний рушник і дати добре обсохнути. М’яту промити, обсушити, розібрати на гілочки.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    На пальнику або на гарячій водяній бані в окремих ємностях розтопити обидва види шоколаду, додавши до кожного 50 мл вершків. Підготувати лист пергаменту чи алюмінієвої фольги.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Ягоди, притримуючи за плодоніжку, по одній вмочувати в чорний або білий шоколад і викладати на аркуш алюмінієвої фольги чи пергаменту. Дати шоколаду затвердіти. Готовий десерт подати з гілочками м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як готується Полуниця в шоколаді. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *