Перейти до вмісту
Головна » Помідори фаршировані грибами

Помідори фаршировані грибами

    Помідори фаршировані грибами

    «Діаменю» рецепт “Помідори фаршировані грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    38 ккал

    Інгредієнти

    – 4 невеликі томати
    – 4 ст. маринованих грибів
    – пучок зеленої цибулі
    – 50 г твердого сиру
    – 2 ст. несолодкий йогурт

    Покрокове приготування помідор

    Крок 1

    Верхню частину томатів зрізаю, але не до кінця (Має вийти своєрідна кришечка). З самого томату дістаю м’якуш.

    Крок 2

    Мариновані гриби промиваю та дрібно нарізаю. Зелену цибулю дрібно шаткую, сир натираю на дрібній тертці.

    Крок 3

    Змішую все з м’якуш томатів, додаю йогурт або нежирну сметану і знову перемішую. Фарширую томати одержаною сумішшю. Кришечку прикрашаю йогуртом та зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Помідори фаршировані грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *