Перейти до вмісту
Головна » Помідори з плавленим сиром

Помідори з плавленим сиром

    Помідори з плавленим сиром

    «Діаменю» рецепт “Помідори з плавленим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    165 ккал

    Інгредієнти

    – 1-2 томати
    – 100 г плавленого сиру
    – варене яйце
    – зубчик часнику
    – пучок кропу
    – 1 ст. майонезу
    – сіль на смак

    Покрокове приготування помідорів з сиром

    Крок 1

    Помідори мою, нарізаю кружальцями, викладаю на тарілку. В окрему ємність натираю плавлений сир. Щоб він легше натирався на тертці, кладу його на 20 хвилин у морозильну камеру.

    Крок 2

    Варене яйце також натираю на тертці. Зубчик часнику пропускаю через прес. Зелень кропу дрібно шаткую. Додаю майонез, солю, перемішую сирну масу та викладаю на помідори зверху.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Помідори з плавленим сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *