«Діаменю» рецепт “Помідори з плавленим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
165 ккал
Інгредієнти
– 1-2 томати
– 100 г плавленого сиру
– варене яйце
– зубчик часнику
– пучок кропу
– 1 ст. майонезу
– сіль на смак
Покрокове приготування помідорів з сиром
Крок 1
Помідори мою, нарізаю кружальцями, викладаю на тарілку. В окрему ємність натираю плавлений сир. Щоб він легше натирався на тертці, кладу його на 20 хвилин у морозильну камеру.
Крок 2
Варене яйце також натираю на тертці. Зубчик часнику пропускаю через прес. Зелень кропу дрібно шаткую. Додаю майонез, солю, перемішую сирну масу та викладаю на помідори зверху.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!