Рецепт “Поп’єти в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 700 г фаршу з індички
❯ 2 скибочки білого хліба
❯ 1 цибулина
❯ 1 яйце
❯ 100 мл молока
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 100 г сиру
❯ 16 тонких скибочок бекону
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування поп’єт в беконі
Крок 1
Цибулю очистити та дрібно порубати. Хліб, зрізавши скоринку, розмочити в молоці та перемішати з рубаним м’ясом та цибулею. Вбити в м’ясну масу яйце, додати сіль і перець на смак і перемішати. Влити олію і перемішати повторно. Масу помістити у холодильник на 15-25 хв
Крок 2
Солодкий перець вимити, обсушити та запікати в духовці при 200 °, поки шкірка не потемніє. Перепечений перець перекласти в поліетиленовий пакет і щільно його закрити. Дати перцю охолонути при кімнатній температурі. Охололий перець очистити від шкірки, видалити плодоніжку, м’якуш розрізати на 8 тонких скибочок.
Крок 3
Сир розділити на 8 рівних кубиків і кожен обернути в скибочку запеченого перцю.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для запікання. Вологими руками з м’ясної маси сформувати невеликі кульки, поклавши всередину кожну скибочку сиру в перці. Кожен виріб обернути двома скибочками бекону хрест-навхрест, кінці скибочок бекону зафіксувати дерев’яною шпажкою.
Крок 5
Вироби викласти у форму, збризкати олією і готувати 25–30 хв. Готові поп’єти подати гарячими із салатом зі свіжої зелені.