Перейти до вмісту
Головна » Поп’єти в беконі

Поп’єти в беконі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Поп’єти в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 700 г фаршу з індички
    ❯ 2 скибочки білого хліба
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 16 тонких скибочок бекону
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування поп’єт в беконі

    Крок 1

    Цибулю очистити та дрібно порубати. Хліб, зрізавши скоринку, розмочити в молоці та перемішати з рубаним м’ясом та цибулею. Вбити в м’ясну масу яйце, додати сіль і перець на смак і перемішати. Влити олію і перемішати повторно. Масу помістити у холодильник на 15-25 хв

    Крок 2

    Солодкий перець вимити, обсушити та запікати в духовці при 200 °, поки шкірка не потемніє. Перепечений перець перекласти в поліетиленовий пакет і щільно його закрити. Дати перцю охолонути при кімнатній температурі. Охололий перець очистити від шкірки, видалити плодоніжку, м’якуш розрізати на 8 тонких скибочок.

    Крок 3

    Сир розділити на 8 рівних кубиків і кожен обернути в скибочку запеченого перцю.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для запікання. Вологими руками з м’ясної маси сформувати невеликі кульки, поклавши всередину кожну скибочку сиру в перці. Кожен виріб обернути двома скибочками бекону хрест-навхрест, кінці скибочок бекону зафіксувати дерев’яною шпажкою.

    Крок 5

    Вироби викласти у форму, збризкати олією і готувати 25–30 хв. Готові поп’єти подати гарячими із салатом зі свіжої зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Поп’єти в беконі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *