Перейти до вмісту
Головна » Повидло без цукру

Повидло без цукру

    Повидло без цукру

    «Діаменю» рецепт “Повидло без цукру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 10 зелених яблук
    – 1/2 лимона
    – дрібка солі
    – 0,5 ч.л. ваніліну

    Покрокове приготування повидло без цукру

    Крок 1

    Свіжі яблука мою, очищаю від шкірки і серцевини, нарізаю на середні шматочки. Викладаю в каструлю із товстими стінками, додаю сіль, сік половини лимона та ванілін

    Крок 2

    Вливаю одну склянку води та ставлю на плиту. Варю, постійно помішуючи, на малому вогні до розм’якшення фруктів. Трохи охолоджую та подрібнюю занурювальним блендером. Доводжу до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Наприкінці додаю порошок стевії до смаку. Все ретельно перемішую, перекладаю у скляні банки, щільно
    закриваю кришками та зберігаю в холодильнику.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Повидло без цукру. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *