Перейти до вмісту
Головна » Пожарські котлети з гарніром

Пожарські котлети з гарніром

    Пожарські котлети з гарніром

    Рецепт “Пожарські котлети з гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 50 хвилин

    Інгредієнти

    – 700 г курячого філе зі стегенець і грудки (приблизно 2:1)
    – 100 г білого хліба
    – 300 мл вершків 10% жирності
    – 1 велика цибулина
    – 100 г вершкового масла
    – 600 г картоплі
    – 1/3 кореня селери
    – 4 ст. л. панірувальних сухарів
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – 4 ст. л. рубаної зелені
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування пожарських котлет
    Пожарські котлети з гарніром1

    Крок 1

    Куряче філе вимити та добре обсушити. Потім нарізати, скласти у чашу блендера і подрібнити. З хліба зрізати кірку, м’якуш замочити в 150 мл холодних вершків.

    Пожарські котлети з гарніром2

    Крок 2

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. У невеликій сковороді розпустити половину вершкового масла і при помішуванні підрум’янити лук до золотистого кольору. Дати охолонути.

    Пожарські котлети з гарніром3

    Крок 3

    У подрібнене куряче філе додати хліб у вершках (не витискати!), остигнула смажена цибуля, трохи посолити, поперчити та ретельно вимісити до отримання фаршу.

    Пожарські котлети з гарніром4

    Крок 4

    Картоплю і селеру очистити, вимити та крупно нарізати. Перекласти в каструлю, залити гарячою водою, довести до кипіння та варити на маленькому вогні до готовності.

    Пожарські котлети з гарніром5

    Крок 5

    З курячого фаршу, що вийшов, мокрими руками сформувати котлети довгастої форми. Обвалювати в панірувальних сухарях і обсмажити з усіх боків на рослинної олії.

    Пожарські котлети з гарніром6

    Крок 6

    Картоплю і селеру розім’яти, додати вершки, що залишилися (підігріти), масло, посолити, поперчити, перемішати. Готові котлети розкласти по тарілках разом з приготованим пюре та посипати зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пожарські котлети з гарніром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *