Перейти до вмісту
Головна » Пшоняний кулєш з копченим салом

Пшоняний кулєш з копченим салом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пшоняний кулєш з копченим салом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 200 г пшона
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 2–3 копчені сосиски
    ❯ 100 г відвареної курячої грудки
    ❯ 50 г копченого сала або грудинки
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кулєшу з салом

    Крок 1

    Пшоно промити на сите окропом та двічі злити окропом. У глибокому сотейнику довести до кипіння 800 мл води та всипати крупу.

    Крок 2

    Картопля очистити, вимити та нарізати великими скибочками. Закласти картопля до пшени, повторно довести до кипіння, посолити та варити під кришкою на повільному вогні 20 хв. Посолити за смаком.

    Крок 3

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Сало нарізати брусочками або кубиками, курячі грудки і сосиски – скибочками.

    Крок 4

    На сковороді рослинній олії обсмажувати сало, поки з його не почне витоплювати жир, додати сосиски та курячу грудку та обсмажувати, помішуючи кілька хвилин. Покласти цибулю та обсмажити до легкого підрум’янювання.

    Крок 5

    Обсмажені м’ясопродукти з цибулею перекласти до каструлі з пшоном і картоплею, додати лавровий лист, добре поперчити та готувати без кришки на середньому вогні 5-8 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пшоняний кулєш з копченим салом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *