«Діаменю» рецепт “Пуляр” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
128 ккал
Інгредієнти
– 250 г будь-якої морської риби
– 2 картоплини
– 1 морква
– 1 буряк
– 2 солоних огірків
– 1 свіжий томат
– 1 цибулина
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування пуляру
Крок 1
Яйця з холодильника розбиваю, відокремлюю білки від жовтків. Жовтки солю, злегка збиваю віночком до
однорідної консистенції. У білки також додаю сіль та збиваю блендером до стійких піків
Крок 2
Сковорідку розігріваю, змащу маслом. Спочатку виливаю жовтки, на них викладаю ложкою збиті білки, розрівнюю. Накриваю кришкою та смажу на малому вогні до готовності (5-7 хвилин).
Крок 3
Викладаю на тарілку, оздоблюю зеленню перед подачею страви на столі. Можна прикрасити помідорами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!