Перейти до вмісту
Головна » Пуляр

Пуляр

    Пуляр

    «Діаменю» рецепт “Пуляр” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    128 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г будь-якої морської риби
    – 2 картоплини
    – 1 морква
    – 1 буряк
    – 2 солоних огірків
    – 1 свіжий томат
    – 1 цибулина
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування пуляру

    Крок 1

    Яйця з холодильника розбиваю, відокремлюю білки від жовтків. Жовтки солю, злегка збиваю віночком до
    однорідної консистенції. У білки також додаю сіль та збиваю блендером до стійких піків

    Крок 2

    Сковорідку розігріваю, змащу маслом. Спочатку виливаю жовтки, на них викладаю ложкою збиті білки, розрівнюю. Накриваю кришкою та смажу на малому вогні до готовності (5-7 хвилин).

    Крок 3

    Викладаю на тарілку, оздоблюю зеленню перед подачею страви на столі. Можна прикрасити помідорами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пуляр. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *