Перейти до вмісту
Головна » Путанеска паста з гострим соусом

Путанеска паста з гострим соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Путанеска паста з гострим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 540 ккал, 19 г білків,
    17 г жирів, 81 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г макаронних виробів (наприклад, рігатоні)
    ❯ сіль
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 6–8 філе анчоусів у маслі
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 банка (400 г) консервованих очищених помідорів шматочками
    ❯ 100 г чорних оливок без кісточки
    ❯ 1 ст. л. дрібно нарізаних консервованих каперсів
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування путанески

    Крок 1

    Пасту відварити у підсоленій воді, як описано на пакуванні. Тим часом часник очистити та порубати. Філе анчоусів подрібнити.

    Крок 2

    Нагріти у глибокій сковороді оливкова олія, додати часник, анчоуси та консервовані помідори разом з рідиною.
    Готувати на слабкому вогні 4 хв.

    Крок 3

    У томатно-часниковий соус покласти оливки з каперсами. Приправити свіжомеленим чорним перцем до смаку. (Солити соус не потрібно – анчоуси містять достатню кількість солі.)

    Крок 4

    Відварену пасту відкинути на друшляк, змішати з соусом і розкласти по порційним тарілкам.

    Для цієї страви добре використовувати короткі трубчасті макаронні вироби. Завдяки своїй порожній формі вони
    добре вбирають соус. В Італії пасту зі всілякими соусами подають на перше замість супу.

    Сьогодні ми дізналися як готується Путанеска паста з гострим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *