Перейти до вмісту
Головна » П’яна груша

П’яна груша

    П'яна груша

    «Діаменю» рецепт “П’яна груша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    54 ккал

    Інгредієнти

    – 3 груші
    – 2 ст. червоного сухого вина
    – лимон
    – паличка кориці
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування п’яної груші

    Крок 1

    Груші очищаю, залишивши хвостики. Опускаю у воду з лимоном. З лимона знімаю цедру. У каструлю вливаю вино, додаю замінник цукру, паличку кориці та цедру.

    Крок 2

    Проварюю 2 хвилини на малому вогні. У киплячий сироп опускаю груші. Доводжу до кипіння, варю до м’якості, перевіряючи готовність дерев’яної шпажкою або зубочисткою (близько 30 хвилин).

    Крок 3

    Викладаю на тарілку. Сироп уварюю на малому вогні ще 10-15 хвилин. Десерт подаю охолодженим, полив груші винним сиропом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується П’яна груша. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *