«Діаменю» рецепт “Пиріг із сиру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,1 ХО
180 ккал
Інгредієнти
Для основи:
– 250 г льняного борошна
– 100 г вершкового масла кімнатної температури
– 1/4 ч. л. соди
– сіль
Для начинки:
– 400 г нежирного сиру
– 1 яблуко
– 75 г меду
Покрокове приготування пирога із сиру
Крок 1
Масло перетираю руками з борошном, содою, сіллю. Додаю 1-2 ст. води. Відокремлюю третину тіста та відправляю в морозильну камеру. Решту розкочую і викладаю у форму, сформувавши бортики. Ставлю у холодильник.
Крок 2
Сир із медом збиваю, охолоджую. На основу викладаю сир, потім натираю на великій тертці очищене яблуко, поверх нього заморожене тісто.
Крок 3
Випікаю в розігрітій до 250 град. духовці 10 хвилин, знижую температуру до 200 град. і випікаю до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!