Перейти до вмісту
Головна » Пиріг із сиру

Пиріг із сиру

    Пиріг із сиру

    «Діаменю» рецепт “Пиріг із сиру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,1 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    Для основи:
    – 250 г льняного борошна
    – 100 г вершкового масла кімнатної температури
    – 1/4 ч. л. соди
    – сіль
    Для начинки:
    – 400 г нежирного сиру
    – 1 яблуко
    – 75 г меду

    Покрокове приготування пирога із сиру

    Крок 1

    Масло перетираю руками з борошном, содою, сіллю. Додаю 1-2 ст. води. Відокремлюю третину тіста та відправляю в морозильну камеру. Решту розкочую і викладаю у форму, сформувавши бортики. Ставлю у холодильник.

    Крок 2

    Сир із медом збиваю, охолоджую. На основу викладаю сир, потім натираю на великій тертці очищене яблуко, поверх нього заморожене тісто.

    Крок 3

    Випікаю в розігрітій до 250 град. духовці 10 хвилин, знижую температуру до 200 град. і випікаю до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із сиру. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *