Перейти до вмісту
Головна » Роліни з листкового тіста

Роліни з листкового тіста

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Роліни з листкового тіста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    30–35 виробів, 1 година

    Інгредієнти

    ❯ 500 г готового листкового тіста
    ❯ 1 жовток
    ❯ 2 ст. л. кунжуту
    Для начинки І:
    ❯ 100 г копченої грудинки
    ❯ 1 ст. л. натурального йогурту
    ❯ 2 ст. л. тертого сиру
    ❯ перець
    Для начинки ІІ:
    ❯ 3–4 в’ялені помідори
    ❯ 10 оливок без кісточки
    ❯ 70 г сиру
    ❯ 1 ст. л. олії з-під в’ялених помідорів
    ❯ сіль
    Для начинки ІІІ:
    ❯ жменя молодого шпинату
    ❯ 100 г нежирного сиру
    ❯ 1 ст. л. йогурту
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування ролін з листкового тіста

    Крок 1

    Для начинки І грудинку подрібнити з йогуртом та сиром до отримання однорідної маси. Поперчити до смаку.

    Крок 2

    Для начинки ІІ помідори та оливки дрібно посікти, сир розім’яти з олією з-під помідорів, посолити та поперчити

    Крок 3

    Для начинки ІІІ шпинат промити, перебрати, обсушити та готувати на сковороді на олії, поки листя не опадуть. Шпинат подрібнити за допомогою блендера, додавши сир та йогурт. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    Листкове тісто розморозити та розкотити в три тонкі шари. Кожен пласт намазати однією з начинок, нарізати довгими (бл. 18 см) смужками шириною 5-7 см та згорнути їх рулетиками. Сформовані вироби викласти на лист.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Жовток розбовтати з 2 ст. л. води та за допомогою кулінарного пензлика змастити вироби.
    Посипати роліни кунжутом та випікати бл. 15 хв

    Тонкі палички з листкового тіста з начинкою – дивовижна закуска, їх ніколи не буває багато, і розходяться вони блискавично. І головне, приготувати таке печиво зможе навіть зовсім юна господарка початківець.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Роліни з листкового тіста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *