Перейти до вмісту
Головна » Розсольник з нутом

Розсольник з нутом

    Розсольник з нутом

    «Діаменю» рецепт “Розсольник з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    153 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г нуту
    – 300 г стручкової квасолі
    – 500 г кабачка
    – 4 картоплини
    – 2 цибулини
    – 1 морква
    – 2 солоних огірків
    – 1 помідор
    – зелень
    – сіль
    Для бульйону:
    – 3 л води
    – м’ясо
    – 1/4 кореня селери
    – корінь петрушки
    – цибуля ріпчаста
    – шматочок кореня імбиру

    Покрокове приготування розсольнику з нутом

    Крок 1

    Сирий нут замочую на ніч. Готую бульйон. Картоплю нарізаю кубиками, моркву тру на великій тертці, цибулю подрібнюю.

    Крок 2

    Овочі разом із нутом кладу в бульйон, варю майже до готовності.

    Крок 3

    Огірки очищаю від шкірки, нарізаю, томлю на малому вогні, додаю в бульйон разом з нарізаною квасолею,
    натертим або нарізаним дрібними кубиками кабачком, подрібненими помідором та зеленню. Солю, варю до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Розсольник з нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *