«Діаменю» рецепт “Розсольник з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
153 ккал
Інгредієнти
– 200 г нуту
– 300 г стручкової квасолі
– 500 г кабачка
– 4 картоплини
– 2 цибулини
– 1 морква
– 2 солоних огірків
– 1 помідор
– зелень
– сіль
Для бульйону:
– 3 л води
– м’ясо
– 1/4 кореня селери
– корінь петрушки
– цибуля ріпчаста
– шматочок кореня імбиру
Покрокове приготування розсольнику з нутом
Крок 1
Сирий нут замочую на ніч. Готую бульйон. Картоплю нарізаю кубиками, моркву тру на великій тертці, цибулю подрібнюю.
Крок 2
Овочі разом із нутом кладу в бульйон, варю майже до готовності.
Крок 3
Огірки очищаю від шкірки, нарізаю, томлю на малому вогні, додаю в бульйон разом з нарізаною квасолею,
натертим або нарізаним дрібними кубиками кабачком, подрібненими помідором та зеленню. Солю, варю до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!