Рецепт “Рулет із кремом з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 290 ккал, 9 г білків,
21 г жирів, 14 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
Для бісквіта:
❯ 4 яйця
❯ 100 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 100 г сметани або натурального йогурту
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Для начинки:
❯ м’якуш 2 середніх авокадо
❯ 1 червона цибулина
❯ 200 г сирного сиру
❯ 1 печений червоний солодкий перець
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 гілочки рубаної петрушки
Покроковий процес приготування рулету із кремом з авокадо
Крок 1
Для бісквіта білки відокремити від жовтків та збити в піну. Жовтки розтерти з йогуртом. Всипати борошно, просіяне з разрихлителем. Приправити сіллю та меленим чорним перцем. Підмішати збиті білки.
Крок 2
Викласти масу на вистелений папером для випікання лист і розрівняти. Помістити в духовку та випікати бл. 15 хв при 180 ° до золотистого кольору.
Крок 3
Гарячий бісквіт акуратно перекинути на рушник і видалити папір для випікання. Бісквіт за допомогою рушника згорнути у рулет. Дати охолонути.
Крок 4
Для начинки печений перець дрібно нарізати. Цибулю очистити та порубати. Авокадо змішати з сирним сиром, додати подрібнений солодкий перець і цибулю, посолити та поперчити.
Крок 5
Бісквіт намазати начинкою, посипати рубаною петрушкою і згорнути в рулет. Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 1 год. Перед подачею нарізати скибочками.
ПОРАДА
Урізноманітнюйте рецепт, додавши в тісто для бісквіта пучок рубаної зелені (петрушка, кріп, черемша, шпинат…) та 1 стіл. ложку меленого фундука.