Перейти до вмісту
Головна » Рулет з індички

Рулет з індички

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулет з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 години 40 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 42 г білків,
    29 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 ст. л. кедрових горішків
    ❯ 40 г рубаної петрушки
    ❯ 2 скибочки батона
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 600 г стегна індички без кістки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 400 г томатного пюре

    Покроковий процес приготування рулету з індички

    Крок 1

    Хліб підсушити на сковороді та подрібнити у блендері з горіхами та зеленню. Змішати з сиром. Стегна індички розрізати так, щоб вийшов пласт, відбити, натерти сіллю та чорним перцем. Змастити пласт сирною сумішшю, згорнути в тугий рулет та обв’язати кулінарною ниткою.

    Крок 2

    Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на олії 4 хв. Посипати паприкою, через 1 хв додати томатне пюре та рулет. Накрити сотейник кришкою і поставити в нагріту духовку до 190° на 40 хв. Зменшити нагрівання до 170 ° і запікати ще 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет з індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *