Рецепт “Рулет з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 40 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 42 г білків,
29 г жирів, 21 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 ст. л. кедрових горішків
❯ 40 г рубаної петрушки
❯ 2 скибочки батона
❯ 250 г сиру
❯ 600 г стегна індички без кістки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 цибулина
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 400 г томатного пюре
Покроковий процес приготування рулету з індички
Крок 1
Хліб підсушити на сковороді та подрібнити у блендері з горіхами та зеленню. Змішати з сиром. Стегна індички розрізати так, щоб вийшов пласт, відбити, натерти сіллю та чорним перцем. Змастити пласт сирною сумішшю, згорнути в тугий рулет та обв’язати кулінарною ниткою.
Крок 2
Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на олії 4 хв. Посипати паприкою, через 1 хв додати томатне пюре та рулет. Накрити сотейник кришкою і поставити в нагріту духовку до 190° на 40 хв. Зменшити нагрівання до 170 ° і запікати ще 20 хв.