Перейти до вмісту
Головна » Рулети з баклажанів із креветками

Рулети з баклажанів із креветками

    Рулети з баклажанів із креветками

    «Діаменю» рецепт “Рулети з баклажанів із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    236 ккал

    Інгредієнти

    – 1 баклажан
    – 70 г сиру фета
    – 100 г нежирного сиру
    – 150 г філе консервованих креветок
    – 1 пучок петрушки, салату та зеленої цибулі
    – 3 шт. солодкого червоного перцю
    – 2 ст. нежирної сметани
    – 1 ст. лимонного соку

    Покрокове приготування рулети з баклажанів

    Крок 1

    Баклажан нарізаю вздовж тонкими скибочками, обсмажую на грилі з двох сторін або запікаю в духовці. Промочую паперовим рушником зайвий жир. Даю охолонути.

    Крок 2

    Для начинки змішую сир, сир, креветки та зелену цибулю. Нарізаю перець середніми смужками. На кожну скибочку баклажана викладаю по 1 ст.л. сирної суміші та кладу всередину скибочку червоного перцю.

    Крок 3

    Скручую рулетики. Подаю зі сметаною, посипавши рубаною зеленню петрушки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулети з баклажанів із креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *