«Діаменю» рецепт “Рулетики із кабачка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
171 ккал
Інгредієнти
❯ 1 молодий кабачок
❯ 250 г курячого філе
❯ 2 зубчики часнику
❯ 50 г твердого сиру
❯ 0,5 ч.л. меленої солодкої паприки
❯ сушений базилік
❯ зелень петрушки
❯ кетчуп
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ помідори
Покрокове приготування рулетиків із кабачка
Крок 1
Філе тонко нарізаю, відбиваю, солю, перчу. Додаю подрібнений часник та паприку, перемішую та залишаю на 20-30 хвилин.
Крок 2
Кабачок нарізаю тонкими смужками, злегка солю, викладаю на них філе, додаю шматочки помідорів, посипаю тертим сиром, кладу трохи кетчупу, базилік, петрушку.
Крок 3
Згортаю смужки рулетиками, закріплюю дерев’яними шпажками або зубочистками та запікаю в духовці за температури 180 град. 30 хвилин.