Перейти до вмісту
Головна » Рулетики із кабачка

Рулетики із кабачка

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Рулетики із кабачка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    171 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 молодий кабачок
    ❯ 250 г курячого філе
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 50 г твердого сиру
    ❯ 0,5 ч.л. меленої солодкої паприки
    ❯ сушений базилік
    ❯ зелень петрушки
    ❯ кетчуп
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ помідори

    Покрокове приготування рулетиків із кабачка

    Крок 1

    Філе тонко нарізаю, відбиваю, солю, перчу. Додаю подрібнений часник та паприку, перемішую та залишаю на 20-30 хвилин.

    Крок 2

    Кабачок нарізаю тонкими смужками, злегка солю, викладаю на них філе, додаю шматочки помідорів, посипаю тертим сиром, кладу трохи кетчупу, базилік, петрушку.

    Крок 3

    Згортаю смужки рулетиками, закріплюю дерев’яними шпажками або зубочистками та запікаю в духовці за температури 180 град. 30 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики із кабачка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *