Перейти до вмісту
Головна » Рулетики з баклажанів

Рулетики з баклажанів

    Рулетики з баклажанів

    «Діаменю» рецепт “Рулетики з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 4 баклажани
    – 100 г сиру фета
    – 3 ст. йогурту
    – 100 г ядер волоських горіхів
    – зубчик часнику
    – пів пучка кропу
    – сіль та суміш прованських трав – на смак

    Покрокове приготування рулетиків з баклажанів

    Крок 1

    Баклажани нарізаю пластинами, опускаю на пів години у солону воду. Промиваю, обсушую кухонним рушником та розкладаю на силіконовому килимку для випічки або на змащеній рослинною олією форму.

    Крок 2

    Присипаю баклажани сіллю та прованськими травами. Запікаю в духовці при 200 град. 20 хвилин. Змішую сир, йогурт (або кефір), подрібнені часник, кріп та горіхи. Промазую начинкою баклажани, згортаю рулетиками

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з баклажанів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *