Перейти до вмісту
Головна » Рулетики з баклажанів із сиром

Рулетики з баклажанів із сиром

    Рулетики з баклажанів із сиром

    «Діаменю» рецепт “Рулетики з баклажанів із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    44 ккал

    Інгредієнти

    – 3 баклажани
    – 100 г твердого сиру
    – 1 пачка сиру
    – 3 зубки часнику
    – 6 волоських горіхів
    – зелень кінзи або петрушки
    – мелена паприка
    – сіль на смак
    – 3 ст. сметани
    – 3-4 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування рулетиків з баклажанів

    Крок 1

    Баклажани мою, нарізаю вздовж пластинами завтовшки пів сантиметра. Солю та обсмажую з двох сторін на олії. Викладаю їх на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир

    Крок 2

    Сир тру на дрібній тертці, горіхи подрібнюю ножем, зелень рублю. Сир розминаю виделкою, додаю до нього горіхи, перемішую.

    Крок 3

    У горіхово-сирну масу викладаю сир, зелень петрушки або кінзи, подрібнений часник та паприку, трохи солю. Додаю сметану, перемішую. Викладаю начинку на баклажани та згортаю рулетиками

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з баклажанів із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *