Перейти до вмісту
Головна » Рулетики з бекону з сиром

Рулетики з бекону з сиром

    Рулетики з бекону з сиром

    «Діаменю» рецепт “Рулетики з бекону з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    177 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г бекону
    – 180 г сиру
    – 1 сирий жовток
    – 3 варені яйця
    – свіжий кріп
    – 2 зубчики часнику
    – сіль
    – перець

    Покрокове приготування рулетиків з бекону

    Крок 1

    З фольги роблю 8 трубочок завдовжки 10 см і діаметром 2-2,5 см. Кожну трубочку з фольги обертаю беконом.

    Крок 2

    Викладаю їх на лист, вистелений пергаментом. Змащую заготівлі зверху сирим жовтком. Запікаю в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 градусів

    Крок 3

    Бекону даю охолонути, не знімаючи з фольги. Варені яйця натираю на дрібній тертці і викладаю в глибоку миску.

    Крок 4

    Сир натираю на дрібній тертці та додаю до яєць. Туди ж відправляю подрібнений кріп, часник, сіль та перець.

    Крок 5

    Охололі рулетики звільняю від фольги. Наповнюю їх сирно-яєчною начинкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з бекону з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *