«Діаменю» рецепт “Рулетики з бекону з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
177 ккал
Інгредієнти
– 250 г бекону
– 180 г сиру
– 1 сирий жовток
– 3 варені яйця
– свіжий кріп
– 2 зубчики часнику
– сіль
– перець
Покрокове приготування рулетиків з бекону
Крок 1
З фольги роблю 8 трубочок завдовжки 10 см і діаметром 2-2,5 см. Кожну трубочку з фольги обертаю беконом.
Крок 2
Викладаю їх на лист, вистелений пергаментом. Змащую заготівлі зверху сирим жовтком. Запікаю в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 градусів
Крок 3
Бекону даю охолонути, не знімаючи з фольги. Варені яйця натираю на дрібній тертці і викладаю в глибоку миску.
Крок 4
Сир натираю на дрібній тертці та додаю до яєць. Туди ж відправляю подрібнений кріп, часник, сіль та перець.
Крок 5
Охололі рулетики звільняю від фольги. Наповнюю їх сирно-яєчною начинкою.
Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!