Рецепт “Риба з пюре із солодкого перцю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 380 ккал, 12 г білків,
53 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 великих солодких перців (червоних)
❯ 250 г помідорів чері
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубчик часнику
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 50 мл білого вина
❯ 100 г томату-пасти
❯ 4 річкові форелі, готові до кулінарної обробки (по 250 г)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. чорних оливок
Покроковий процес приготування риби з пюре із перцю
Крок 1
Солодкі перці загорнути у фольгу та запікати 15 хв при 200°, потім очистити від шкірки та насіння. М’якуш перців і
помідори нарізати. Цибулю та часник очистити, порубати та злегка обсмажити на 2 стіл. ложках олії. Додати нарізані
овочі, вино, томат-пасту та тушкувати під кришкою 10–15 хв.
Крок 2
На кожній форелі зробити кілька косих надрізів. Рибу посолити, поперчити, змастити олією та запікати 20 хв. при 190°. Овочі пюрувати, підмішати оливки.