Перейти до вмісту
Головна » Риба з пюре із солодкого перцю

Риба з пюре із солодкого перцю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Риба з пюре із солодкого перцю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 380 ккал, 12 г білків,
    53 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 великих солодких перців (червоних)
    ❯ 250 г помідорів чері
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 50 мл білого вина
    ❯ 100 г томату-пасти
    ❯ 4 річкові форелі, готові до кулінарної обробки (по 250 г)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. чорних оливок

    Покроковий процес приготування риби з пюре із перцю

    Крок 1

    Солодкі перці загорнути у фольгу та запікати 15 хв при 200°, потім очистити від шкірки та насіння. М’якуш перців і
    помідори нарізати. Цибулю та часник очистити, порубати та злегка обсмажити на 2 стіл. ложках олії. Додати нарізані
    овочі, вино, томат-пасту та тушкувати під кришкою 10–15 хв.

    Крок 2

    На кожній форелі зробити кілька косих надрізів. Рибу посолити, поперчити, змастити олією та запікати 20 хв. при 190°. Овочі пюрувати, підмішати оливки.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба з пюре із солодкого перцю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *