Перейти до вмісту
Головна » Риба з шинкою

Риба з шинкою

    Риба з шинкою

    «Діаменю» рецепт “Риба з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    99 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г філе минтаю
    – 200 г шинки
    – 150 г сиру
    – 100 мл сухого білого вина
    – гірчиця, сіль – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування риби з шинкою

    Крок 1

    Філе минтаю нарізаю порційними шматочками, кожен шматочок змащую тонким шаром гірчиці, солю і викладаю в змащену олією форму.

    Крок 2

    Шинку нарізаю тонкими слайсами, на кожен шматочок риби викладаю по скибочці шинки та зверху посипаю натертим сиром.

    Крок 3

    У форму вливаю біле вино. Запікаю в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба з шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *