Перейти до вмісту
Головна » Рибка під сиром

Рибка під сиром

    Рибка під сиром

    «Діаменю» рецепт “Рибка під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    111 ккал

    Інгредієнти

    – 500-600 г рибного філе
    – 2 цибулини
    – 1 морква
    – 150 г сиру
    – 1-2 ст. рослинної олії
    – кетчуп
    – сіль та прянощі – на смак

    Покрокове приготування рибки під сиром

    Крок 1

    Філе відварюю у підсоленій воді з лавровим листком, горошинами перцю — чорного та запашного. Цибулю нарізаю, моркву натираю, пасерую на олії

    Крок 2

    Філе розбираю руками на шматочки, змішую із засмажкою. Додаю 75 г натертого сиру, солю.

    Крок 3

    Викладаю масу на лист у формі рибки. Змащу маслом, посипаю натертим сиром, що залишився, наношу кетчупом малюнок. Запікаю в духовці за 200 град. протягом 15 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Рибка під сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *