«Діаменю» рецепт “Рибка під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
111 ккал
Інгредієнти
– 500-600 г рибного філе
– 2 цибулини
– 1 морква
– 150 г сиру
– 1-2 ст. рослинної олії
– кетчуп
– сіль та прянощі – на смак
Покрокове приготування рибки під сиром
Крок 1
Філе відварюю у підсоленій воді з лавровим листком, горошинами перцю — чорного та запашного. Цибулю нарізаю, моркву натираю, пасерую на олії
Крок 2
Філе розбираю руками на шматочки, змішую із засмажкою. Додаю 75 г натертого сиру, солю.
Крок 3
Викладаю масу на лист у формі рибки. Змащу маслом, посипаю натертим сиром, що залишився, наношу кетчупом малюнок. Запікаю в духовці за 200 град. протягом 15 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!