Рецепт “Рибне філе з гострим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 180 ккал, 24 г білків,
5 г жирів, 11 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 стручок гострого червоного перцю
❯ 400 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
❯ 180 г в’ялених томатів у олії
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ 4 порційні шматки філе палтуса
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
Покроковий процес приготування рибного філе
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Для соусу гострий перець вимити, розрізати уздовж навпіл та очистити від насіння, м’якуш дрібно нарізати. Зубчики часнику очистити. Консервовані та в’ялені помідори (разом з олією), зубчики часнику та гострий перець викласти у чашу блендера і подрібнити в пюре, додавши 1 стіл. ложку оливкової олії. Соус посолити на смак
Крок 2
Порційні шматки рибного філе вимити, добре обсушити паперовим рушником і викласти у форму для запікання із жароміцного скла. Поверх філе рівномірно розподілити гострий червоний соус та запікати на нижньому рівні духовки 16 хв.
Крок 3
Вийняти готову страву з духовки і дати йому постояти 1 хв. Подати, посипавши рубаною зеленню