Перейти до вмісту
Головна » Рибний суп із томатами

Рибний суп із томатами

    Рибний суп із томатами

    «Діаменю» рецепт “Рибний суп із томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе окуня
    – 3 томати
    – 2 болгарські перці
    – 2 цибулини
    – сік 1/2 лимона
    – 1 ст. вершкового масла
    – по 0,5 ч. л. чебрецю та шавлії
    – сіль, перець, зелень – на смак

    Покрокове приготування рибного супу

    Крок 1

    Цибулю нарізаю кільцями, перець – на 4 частини. Обсмажую цибулю на вершковому маслі близько 5 хвилин.

    Крок 2

    Рибу нарізаю великими шматками, солю, перчу, додаю пряні трави, поливаю соком лимона. Через 5 хвилин викладаю рибу, перець і цибулю сотейник.

    Крок 3

    Томати ошпарюю окропом, знімаю шкірку і подрібнюю в блендері, поміщаю в сотейник. Томлю на малому вогні 15 хвилин. Додаю 1,5 л води та ще кип’ячу на малому вогні близько 5 хвилин. Перед подачею посипаю суп зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп із томатами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *