Перейти до вмісту
Головна » Рибний суп-пюре

Рибний суп-пюре

    Рибний суп-пюре

    «Діаменю» рецепт “Рибний суп-пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    86 ккал

    Інгредієнти

    – 180 г філе білої риби
    – 0,5 цибулини
    – 2 бульби картоплі
    – 1/2 моркви
    – орегано
    – петрушка
    – кориця мелена
    – сіль на смак
    – 6 ст. рибного бульйону
    – 50 мл вершків (10%)

    Покрокове приготування рибного суп-пюре

    Крок 1

    Філе риби викладаю у каструлю. Цибулю, картоплю та моркву чищу і нарізаю кубиками. Викладаю в каструлю. Додаю орегано, корицю, вливаю половину рибного бульйону. Доводжу до кипіння та варю 20 хвилин до готовності картоплі.

    Крок 2

    Знімаю з плити, даю охолонути. Викладаю в блендер і доводжу до пюреподібного стану. Перекладаю пюре назад у каструлю, вливаю бульйон, що залишився, і доводжу до кипіння.

    Крок 3

    Знімаю з вогню, додаю вершки та ставлю знову на плиту, щоб суп-пюре підігрівся і став однорідним. Перед
    подачею посипаю подрібненою зеленню петрушки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп-пюре. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *