Перейти до вмісту
Головна » Рибний суп з перловкою

Рибний суп з перловкою

    Рибний суп з перловкою

    «Діаменю» рецепт “Рибний суп з перловкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    42 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г філе мінтаю
    – 1,2 л вод
    – 0,5 ст. перлової крупи
    – 1 морква
    – Зелена цибуля
    – петрушка
    – сіль на смак

    Покрокове приготування рибного супу

    Крок 1

    Перлову крупу перебираю, промиваю під проточною водою, заливаю холодною водою та ставлю на плиту. Після того як закипить, варю близько десяти хвилин на малому вогні, періодично помішуючи.

    Крок 2

    З філе мінтаю ретельно видаляю всі кісточки та нарізаю шматочками. Морква мою, очищаю, подрібнюю на великій тертці. Усе інгредієнти додаю в каструлю до перловки, солю та варю ще близько двадцяти хвилин.

    Крок 3

    Перед подачею посипаю суп нарізаною зеленню цибулі та петрушки.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп з перловкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *