Рецепт “Рисові кульки аранчіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 10 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 14 г білків,
17 г жирів, 35 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г відвареного круглозерного рису
❯ сіль
❯ 1 цибулина
❯ за 1 ст. л. оливкової олії та томату-пасти
❯ 300 г рубаного філе індички
❯ 100 мл білого вина
❯ мелений чорний перець
❯ 1 гілочка рубаного базиліка
❯ 120 г нарізаної кубиками моцарели
❯ 15 г вершкового масла
❯ 40 г тертого сиру
❯ 2 жовтки
❯ 2 яйця
❯ панірувальні сухарі
❯ рослинна олія для смаження
Покроковий процес приготування рисових кульок аранчіні
Крок 1
Для начинки цибулю очистити, порубати та обсмажити з філе індички на оливковій олії. Додати вино, томат-пасту та гасити 15 хв. Покласти базилік, сіль та перець.
Крок 2
Рис перемішати з тертим сиром та жовтками. Зробити з маси коржики, викласти на кожну трохи начинки, шматочок моцарели та вологими руками сформувати кульки. Яйця розбалтати. Вмочити кульки в яєчну масу, обваляти в сухарях і обсмажити на олії.