Перейти до вмісту
Головна » Салат Гранатовий браслет

Салат Гранатовий браслет

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат Гранатовий браслет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 215 ккал

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 середні буряки
    ❯ 400 г курячого філе
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 100 г очищених волоських горіхів
    ❯ зерна 1 великого гранату
    ❯ 250 г майонезу
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування салату Гранатовий браслет

    Крок 1

    Картоплю та моркву, не очищаючи, зварити до повної готовності. Буряк загорнути у щільну фольгу та запікати близько 1 години при 200°.

    Крок 2

    Куряче філе варити у підсоленій воді 40 хв. Яйця зварити круто. Всім підготовленим інгредієнтам дати повністю охолонути.

    Крок 3

    Картоплю, моркву, буряк та яйця окремо натерти на великій тертці. Куряче філе дрібно нарізати. Цибулини очистити та нарізати кубиками. Підрум’янити на олії, дати охолонути. Перемішати з філе курини. Волоські горіхи дрібно порубати та з’єднати з буряком.

    Крок 4

    У центрі тарілки поставити склянку. Викласти навколо нього картоплю та змастити майонезом. Зверху розподілити курку із цибулею. Посолити та поперчити, змастити майонезом. Викласти шарами моркву, яйця та буряки з горіхами. Кожен змастити майонезом.

    Крок 5

    Зверху розподілити зерна гранату. Склянку видалити. Салат прибрати у холод на 1 год.

    Сьогодні ми дізналися як готується Салат Гранатовий браслет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *