Рецепт “Салат Гранатовий браслет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 215 ккал
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 3 бульби картоплі
❯ 2 моркви
❯ 2 середні буряки
❯ 400 г курячого філе
❯ 2 яйця
❯ 2 червоні цибулини
❯ 2 ст. л. рослинного масла
❯ 100 г очищених волоських горіхів
❯ зерна 1 великого гранату
❯ 250 г майонезу
❯ сіль
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування салату Гранатовий браслет
Крок 1
Картоплю та моркву, не очищаючи, зварити до повної готовності. Буряк загорнути у щільну фольгу та запікати близько 1 години при 200°.
Крок 2
Куряче філе варити у підсоленій воді 40 хв. Яйця зварити круто. Всім підготовленим інгредієнтам дати повністю охолонути.
Крок 3
Картоплю, моркву, буряк та яйця окремо натерти на великій тертці. Куряче філе дрібно нарізати. Цибулини очистити та нарізати кубиками. Підрум’янити на олії, дати охолонути. Перемішати з філе курини. Волоські горіхи дрібно порубати та з’єднати з буряком.
Крок 4
У центрі тарілки поставити склянку. Викласти навколо нього картоплю та змастити майонезом. Зверху розподілити курку із цибулею. Посолити та поперчити, змастити майонезом. Викласти шарами моркву, яйця та буряки з горіхами. Кожен змастити майонезом.
Крок 5
Зверху розподілити зерна гранату. Склянку видалити. Салат прибрати у холод на 1 год.