Перейти до вмісту
Головна » Салат з халумі

Салат з халумі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Салат з халумі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 250 г халумі
    ❯ 2 нектарини
    ❯ 300 г консервованого нуту
    ❯ 100 г руколи
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ сік лимона
    ❯ 1/2 зубка часнику
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування салату з халумі

    Крок 1

    Руколу промити та обсушити. Часник придушити широким лезом ножа. Нектарини вимити, обсушити та нарізати
    тонкими скибочками, видаливши кісточку. З консервованого нута злити рідину.

    Крок 2

    На сковороді нагріти невелику кількість рослинної олії та злегка обсмажити часник. Викласти нектарини та обсмажувати по 2–3 хв з кожного боку. Нектарини поперчити та до подачі на стіл зберегти теплими.

    Крок 3

    Долити на сковороду трохи олії та обсмажувати до золотистого кольору нут. До подачі на стіл потрібно зберегти гарячим

    Крок 4

    Халумі нарізати скибочками та обсмажити на сковороді без додавання жиру з гілочкою чебрецю.

    Крок 5

    Для соусу 4 ст. л. оливкової олії перемішати з бальзамічним оцтом, додати сік лимона на смак. Викласти в салатник руків’я і збризкати її соусом. Додати обсмажений нут, нектарини та халумі та полити соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з халумі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *