Рецепт “Салат з халумі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 250 г халумі
❯ 2 нектарини
❯ 300 г консервованого нуту
❯ 100 г руколи
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. бальзамічного оцту
❯ рослинна олія
❯ 1 гілочка чебрецю
❯ сік лимона
❯ 1/2 зубка часнику
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування салату з халумі
Крок 1
Руколу промити та обсушити. Часник придушити широким лезом ножа. Нектарини вимити, обсушити та нарізати
тонкими скибочками, видаливши кісточку. З консервованого нута злити рідину.
Крок 2
На сковороді нагріти невелику кількість рослинної олії та злегка обсмажити часник. Викласти нектарини та обсмажувати по 2–3 хв з кожного боку. Нектарини поперчити та до подачі на стіл зберегти теплими.
Крок 3
Долити на сковороду трохи олії та обсмажувати до золотистого кольору нут. До подачі на стіл потрібно зберегти гарячим
Крок 4
Халумі нарізати скибочками та обсмажити на сковороді без додавання жиру з гілочкою чебрецю.
Крок 5
Для соусу 4 ст. л. оливкової олії перемішати з бальзамічним оцтом, додати сік лимона на смак. Викласти в салатник руків’я і збризкати її соусом. Додати обсмажений нут, нектарини та халумі та полити соусом.