Перейти до вмісту
Головна » Салат з капусти та редиски

Салат з капусти та редиски

    Салат з капусти та редиски

    «Діаменю» рецепт “Салат з капусти та редиски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    97 ккал

    Інгредієнти

    – 350 г білокачанної капусти
    – 2 огірки
    – 150 г редиски
    – пучок зеленої цибулі
    – пучок зелені петрушки
    – 1-2 ст. рослинної олії
    – 0,5 ч.л. солі

    Покрокове приготування салату з капусти

    Крок 1

    Викладаю в миску капусту, перетираю із сіллю. Редиску мою, нарізаю невеликими кубиками. Огірки мою, нарізаю невеликими кубиками. Зелений цибулю та петрушку мою, дрібно нарізаю.

    Крок 2

    Усі інгредієнти викладаю у миску. Капусту змішую з огірками, редькою, зеленим цибулею та петрушкою.

    Крок 3

    Салат з редису, огірка та капусти заправляю олією, перемішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з капусти та редиски. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *