Перейти до вмісту
Головна » Салат з пекінки

Салат з пекінки

    Салат з пекінки

    «Діаменю» рецепт “Салат з пекінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    23 ккал

    Інгредієнти

    – 1 качан пекінської капусти
    – 400 г кукурудзи консервованої (без цукру)
    – 1 морква
    – пучок зеленої цибулі
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. лимонного соку
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль, зелень – на смак

    Покрокове приготування салату з пекінки

    Крок 1

    Капусту розрізаю вздовж на дві частини та нарізаю на великі шматочки. Моркву мою, чищу і натираю на великій тертці. Перо цибулі та зелень дрібно кришу.

    Крок 2

    Викладаю в салатник капусту, солю та трохи мну її руками. Додаю зелень та кукурудзу.

    Крок 3

    Для заливання подрібнюю часник, солю, вливаю сік лимона, ретельно перемішую. Страву заправляю перед самою подачею на стіл

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з пекінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *