«Діаменю» рецепт “Салат з сьомгою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
220 ккал
Інгредієнти
– 100 г слабосолоної сьомги
– пучок зеленого салату
– 1 яйце
– 2 середні томати
– 1,5 ст. лимонного соку
– мелений перець – на смак
Покрокове приготування салату з сьомгою
Крок 1
Томати мою та обсушую паперовим рушником, нарізаю кубиками. Курячі яйця відварюю круто, очищаю та нарізаю середніми кубиками. Рибу нарізаю невеликими смужками.
Крок 2
Листя салату рву руками на середні шматочки. Перемішую всі інгредієнти, додаю свіжий лимонний сік і чорний перець до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!