Перейти до вмісту
Головна » Салат з тунцем і печерицями

Салат з тунцем і печерицями

    Салат з тунцем і печерицями

    «Діаменю» рецепт “Салат з тунцем і печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    – 150 г консервованого тунця
    – 200 г печериць
    – 50 г твердого сиру
    – 3 яйця
    – 2 ст. сметани
    – зубчик часнику
    – сіль
    – 1 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування салату з тунцем

    Крок 1

    Яйця відварюю круто, даю охолонути в холодній воді, очищаю. Печериці нарізаю пластинами. Розігріваю сковороду з олією. Обсмажую гриби на великому вогні близько 5 хвилин. Злегка солю.

    Крок 2

    Консервованого тунця викладаю в миску і розминаю виделкою. Сир та яйця натираю на великій тертці. До тунця додаю печериці, сир та яйця. Часник очищаю та пропускаю через прес. Заправляю салат сметаною та додаю подрібнений часник.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з тунцем і печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *