«Діаменю» рецепт “Сендвіч із кабачка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
58 ккал
Інгредієнти
– Середній кабачок
– 500 г курячого фаршу
– 100 г сиру
– 100 г томатного соусу
– зелень кропу
– сіль
– прянощі для курки
– рослинна олія
Покрокове приготування сендвіча із кабачка
Крок 1
Кабачок нарізаю кільцями завтовшки 2-3 см, вибираю чайною ложкою трохи м’якоті, солю, викладаю кружечки на змащений рослинною олією лист.
Крок 2
Фарш змішую з сіллю, прянощами та подрібненим кропом, формую котлети. На кожен кружок кабачка викладаю по котлеті, змащую соусом, посипаю натертим на дрібній тертці сиром
Крок 3
Запікаю в духовці за 200 град. близько 40 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!