Перейти до вмісту
Головна » Сендвіч із кабачка

Сендвіч із кабачка

    Сендвіч із кабачка

    «Діаменю» рецепт “Сендвіч із кабачка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – Середній кабачок
    – 500 г курячого фаршу
    – 100 г сиру
    – 100 г томатного соусу
    – зелень кропу
    – сіль
    – прянощі для курки
    – рослинна олія

    Покрокове приготування сендвіча із кабачка

    Крок 1

    Кабачок нарізаю кільцями завтовшки 2-3 см, вибираю чайною ложкою трохи м’якоті, солю, викладаю кружечки на змащений рослинною олією лист.

    Крок 2

    Фарш змішую з сіллю, прянощами та подрібненим кропом, формую котлети. На кожен кружок кабачка викладаю по котлеті, змащую соусом, посипаю натертим на дрібній тертці сиром

    Крок 3

    Запікаю в духовці за 200 град. близько 40 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сендвіч із кабачка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *