Перейти до вмісту
Головна » Шашлик із тріски

Шашлик із тріски

    Шашлик із тріски

    «Діаменю» рецепт “Шашлик із тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    80 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг філе тріски
    – 100 мл натурального йогурту
    – 2 зубчики часнику
    – 1 ч. л. меленої солодкої паприки
    – сіль
    – мелений чорний перець – на смак
    – куркума – на смак

    Покроковий процес приготування шашликів із тріски

    Крок 1

    Змішую йогурт, подрібнений часник, сіль та прянощі. Цим маринадом поливаю шматочки риби, перемішую, залишаю на 30 хвилин.

    Крок 2

    Дерев’яні шпажки замочую у воді, нанизую шматочки риби, викладаю на застелену фольгою форму так, щоб риба не торкалася дна (шпажки повинні лежати на бортах форми). Запікаю в духовці при 240 град. 20 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шашлик із тріски. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *