Перейти до вмісту
Головна » Шоколадне печиво з сирним прошарком

Шоколадне печиво з сирним прошарком

    Шоколадне печиво з сирним прошарком

    Рецепт “Шоколадне печиво з сирним прошарком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    Для бісквітного пласта:
    – 180 г борошна
    – 50 г чорного шоколаду
    – 50 г вершкового масла
    – 100 г цукру
    – 1 ч. л. харчової соди
    – 1 ст. л. столового оцту
    – 5 ст. л. порошку какао
    – 80 мл води
    – 80 мл олії
    – Сіль
    Для сирного прошарку:
    – 200 г сиру
    – 100 мл жирних вершків
    – 100 г цукру
    – 1/2 ч. л. агар-агара

    Покроковий процес приготування шоколадного печива

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати лист, вистелити його пергаментом.

    Крок 2

    Шоколад із вершковим маслом розтопити в мікрохвильовій печі та остудити.

    Крок 3

    Борошно перемішати з цукром, какао та щіпкою солі. Невеликими порціями підмішати суху суміш до шоколадно-масляної суміші, додати рослинну олію і, вливаючи воду, перемішати до отримання гладкого однорідного тіста. Соду погасити оцтом і підмішати у тісто.

    Крок 4

    Тісто вилити на підготовлений лист тонким шаром і випікати 12-15 хв. (Готовність перевірити за допомогою дерев’яної шпажки.) Готовий бісквітний пласт вийняти з духовки, дати охолонути бл. 10 хв і розрізати його навпіл.

    Крок 5

    Для сирного прошарку вершки змішати з цукром, додати агар-агар і, перемішуючи, довести суміш до кипіння. Варити суміш бл. 2 хв, зняти з вогню, додати до сиру і збити його в однорідну пишну масу.

    Крок 6

    Масу викласти на половину бісквітного пласта і накрити іншою половиною. Через 5-7 хв за допомогою круглої виїмки для тіста нарізати пласт кружальцями.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадне печиво з сирним прошарком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *